De grootste pret van een shantykoor is natuurlijk toch het optreden. Dat doen wij dan ook graag en zo vaak mogelijk. Wat kost een optreden van de Peijesjongers u? Doorgaans is dit een bedrag van ca € 300,– voor een optreden van 2 x 45 minuten. Maar wij houden ook graag rekening met de mogelijkheden van de “opdrachtgever”. Voor instellingen als bejaardentehuizen, wijkcentra, verenigingen enz. is zo’n bedrag vaak niet op te brengen. Informeer daarom gerust bij Bert de Jong naar de mogelijkheden. Samen komen we er vast wel uit!

CONTACTPERSOON BOEKINGEN: BERT DE JONG  06-49906832 / bedejo46@gmail.com

Optreden in de open lucht bij minder goed weer? Geen probleem. Wij beschikken over een podiumtent van 8 x 4 meter en een ultramoderne digitale geluidsinstallatie.  En als het licht wat tegenvalt stellen we ook nog mooie verlichting op om koor en orkest nog beter zichtbaar te maken.

Wij maken bij voorkeur gebruik van onze eigen installatie. “Podiumhoppen” op festivals doen we liever niet, maar dit is uiteraard bespreekbaar. Wanneer nodig kunnen andere shantycollega’s (andere koren) ook van onze tent, installatie en onze geluidstechnicus gebruik maken.